RELAYLANE / TILIN KÄYTTÖOIKEUS

Tiliisi yhdistetyt sovellukset.

Tarkista aiemmin hyväksymäsi OAuth-valtuutukset. Valtuutuksen peruuttaminen estää asiakkaan käytön; mitään salaisuutta, avainta tai tunnusta ei näytetä tai luoda.

Avaa työtilasi ↗

Tarkistetaan istuntoasi…

Mitä kukin käyttöalue sallii

mcp:read

Vain luku -MCP-käyttö RelayLane-työkalujen löytämiseen ja tarkistamiseen.

mcp:run

Voi lähettää RelayLane-työkalukutsuja tilillesi.

offline_access

Antaa asiakkaan jatkaa tämän valtuutuksen käyttöä enintään 30 päivää päivityskierron avulla, ellet peruuta sitä aiemmin.